2013. december 22., vasárnap

Shinigami Kykky

Új sorozat veszi kezdetét, ez pedig a Shinigami Kykky, melynek tartalma egy Hamano Himitsu nevű 15 éves lány erős Shinigamivá válásáról fog szólni.
Első része ennek a
Kenyér kérdés:


Shinigami Kykky

Előtörténet:

Adva van egy random 15 éves, átlagosnak azért mégsem mondható lány, Hamano Himitsu becenevén csak Kykky, aki nem csak vállig érő, dús, göndör barna hajával kelt feltűnést Paks magyar városka utcáin. Például halálra veri a huligánokat, mikor azok feldöntenek egy halott medve emlékére kitett virágot. Ezt eddig más is megtehetné. Csakhogy ő utána szépen fel is boncolja a hullákat az élvezet kedvéért majd eladja a szerveiket nem kevés pénzért. Himitsu ezenkívül még látja a szellemeket.

Még kislány volt, mikor a saját medvéje meghalt, ugyanis szokás nála hogy medvét tart háziállatként, nagyjából ezzel egyidőben kezdte látni a szellemeket (akiknek lánc lóg a mellkasa közepéből). Három barátnőjével (Hina Flogeki, Nami Gothaoka, Kaede Chiai) lakik együtt, az egész társaság nyitott a >szellemi< dolgokra. Egyébként normális lány, suliba jár, barátai is vannak, rajztehetsége is igen kiemelkedő.

A nem mindenki számára látható létsíkon azonban a szellemeknél veszélyesebb, gonosz szörnyek, kenyerek is vannak, akik a szellemeket és az embereket elfogyasztják Ezek képesek élőből élettelenné, élettelenből élővé válni, így az emberiség nem sejt semmit a kenyérről, mely csak arra vár hogy legyilkolhassa vásárlóját. Őket is látja Himitsu.
És nem csak őket, hanem azokat is, akik a szellemeket védik a kenyerek támadásaitól és átsegítik őket a Soul Societybe (Lélek Közösség, Lelkek Világa). Ezek az alakok a Shinigamik (azaz Halálistenek).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése